Na Snapchatu si můžete díky Memories uložit fotky na pozdější publikování

Komentářů (0) Ostatní

Uplynul necelý měsíc a fenomén Snapchat přichází s další novinkou. Vedle pozměněných sekcí Stories a Discover přichází sekce zcela nová – Memories, jež uživatelům dovoluje ukládat pořízené „snapy“ přímo v aplikaci a použít je později.

Ukládání vizuálního obsahu jako takového bylo na Snapchatu již od počátku, ovšem to se vztahovalo pouze pro uložení do Fotek na daném zařízení bez možnosti je opětovně použít. Nyní si však mohou uživatelé pořízené fotky či videa uchovat rovnou v samotné aplikaci a kdykoliv později je zveřejnit.

Uvedená funkce může být velice užitečná především v momentech, kdy uživatel nemá k dispozici internetové připojení, ale i tak se chce podělit o své zážitky.

K sekci Memories se dostanete švihnutím prstu nahoru z obrazovky, která slouží pro pořizování fotek nebo videí. Vizuální zážitky, které pořizujete již dříve a zveřejňujete později, Snapchat ohraničí tak, aby bylo při prohlížení Story jasné, že dané „snapy“ nejsou aktuální.

Snapchat myslel i na soukromí. Pokud uživatel nechce své fotky či videa sdílet s ostatními, může si je privátně uložit pouze pro sebe a případně je ukazovat přátelům na konkrétním zařízení.

Nová funkce této populární sociálně-mediální sítě se bude dostávat na zařízení uživatelů v průběhu následujícího měsíce.

Zdroj: Cult of Mac
VIA jablickar.cz (Filip Houska)
Sdílejte...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn